dijous, 9 d’abril del 2009

Animals dormidors, uniu-vos!




Com ja sabeu l'Associació dels Amics de la Migdiada promou la fraternitat universal entre tots els éssers dormidors d'aquest planeta, i és per aquest motiu que en els nostres locals tenen cabuda tota mena d'animals.
Aquí teniu una bonica fotografia dels darrers socis que s'han afiliat a la nostra associació: el Licor i el Polo a la sala de lectura.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. President, l'altre dia vam tenir ocasió de saludar-nos perquè vaig venir als locals de l'associació a fer la migdiada. Em va agradar molt i només hi ha una petita pega que..., no sabia si dir-la però em sembla que és millor per a tots plegats: hi ha gent que ronca. Sí, hi ha gent que ronca, hi ha gent que ronquen molt fort, i em sembla que això és un problema.

Rita ha dit...

Algú em podria explicar com és el dormitori?
Hi ha un apartat per a senyoretes?

Anònim ha dit...

I que hi ha un apartat per a senyorets? i per anar bé que siguin de bon veure.
Imma

El President ha dit...

Sí, tal com ho teniem organitzat fins ara no hi havia problemes. Hi havia el dormitori dels homes, el dormitori de les dones, i també hi havia un dormitori mixte. Però hi ha dos problemes que estan complican les coses: hi ha homes que diuen que els homes ronquen més que les dones, i per això demanan d'anar al seu dormitori... Aquest és el primer problema, el problema de la ronquera, i l'altre és l'arribada dels animals; amb això de la igualtat, cada vegada n'hi ha més, i he de reconèixer que hi ha persones que son una mica racistes en relació a aquestes qüestions. Hi ha persones, per posar un exemple, que no soporten les puces. Oi que és increïble?

Anònim ha dit...

Sort que ja arriba el bon temps i aviat podrem dormir al jardí, si no..., jo per mi que em desapuntaria d'aquesta entitat.