dissabte, 9 de maig del 2009

CANTATATAULA

Amics i amigues de la migdiada, bones notícies! He sabut que la Companyia de la Font del Vi, el 31 de maig, presenta un espectacle a Olot que es diu: CANTATATAULA. És un tiberi cantat, vull dir que la gent menja i beu, això barrejat amb unes músiques i unes lletres que fan que el menjar, en els plats, saltironegi; i de retruc, el cor, en el pit, també fa uns bonics saltirons. L'altre dia els vaig escoltar mentre assajaven, i en beure i tastar, i fins i tot cantar amb ells, em vaig dir: aquests son dels nostres! I sabeu el més bo? Acaben l'espectacle amb la Cançó de la Migdiada!
Escolteu què diuen:

Ha tornat la Primavera!
Era un pàl·lid xampinyó
en una espluga
en el cor de les Alberes;
n'ha sortit un menairó
i ja belluga!
(què s'ha de dir què s'ha de fer
què s'ha de dir què s'ha de fer...)

9 comentaris:

Aparici ha dit...

Ai coi de coi, així donen de menjar i t'entretenen amb cançons?
Ja m'agrada ja la música, però... sisplau, algú em podria dir el menú? No és per res, però vull dir si la teca és suficient..., o si voleu mirar-ho duna altra manera: es pot repetir plat? Deixen?
Heu de comprendre que a mi no m'agraden els problemes...

Wendy Lu ha dit...

Aparici, tu prens sopa de peix i menges pollastre? si et deixem venir a Olot, no t'ens menjaras tota l'amanida? i després, Aparici, amb el vi al cos, no aniras fent ziga-zaga pel túnel de Bracons?
Si no t'agraden els problemes no et refiis tant de la part humana de la nostra associació: ves directament a preguntar aquestes coses a la gent que fa el dinar, la Companyia de la Font del Vi. Ben callat s'el té, el President, l'enllaç de la Companyia...jo per mi que te por que vagis a Olot...
http://lafontdelvi.wordpress.com

El President ha dit...

Senyoreta Wendy Lu, en relació al meu pretès silenci sobre la direcció de la Companyia de la Font del Vi, em veig obligat a dir en la meva qualitat de President dels Amics..., que el que hi ha, em sembla, és un problema de miopia contrària, vull dir de no veure-hi d'aprop. Tothom que hi vegi a un pam del seu nas podrà afirmar sense mentir que la direcció es troba un xic més amunt d'aquest comentari, en lletres grans i ben escrites, visibles, lluminoses.
Em sap greu..., de debò, si ho vol li puc passar la direcció d'un bon Oculista.

Wendy Lu ha dit...

oh, oh...President...vós contrafeu els horaris...els taimings...oh.

Anònim ha dit...

Oculista o ocultista?

Aparici ha dit...

Senyor President, nosaltres no tenim aquests problemes de miopia inversa, algú ha vist mai un dels nostres amb ulleres?
Pel que fa a mi, hi veig tant com en Linceu, que com diuen totes les cròniques era un linx. Repunyals el que puc arribar a veure si no em tapen els ulls!
Ara, si parlem d'Ocultisme, aquí potser sí que trobariem alguna homínida molt ben dotada...

Anònim ha dit...

Hola, proposo un agermanament amb la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, d'Alzira. Per l'ambigüitat de la seva aparença crec que tenim afinitats.

Anònim ha dit...

Ai, em descui... http://www.fundaciobromera.org

El President ha dit...

I tant que sí, agermanament; nosaltres estem per la fraternitat universal, tal com estic segur que constarà en el primer article dels nostres estatuts, quan algun dia estiguin acabats de redactar. I això del foment de la lectura, nosaltres també ho fem..., i tant que sí: llegir fins a dormir, aquest és el nostre lema!