dijous, 1 d’octubre del 2009

Una migdiada memorable



Volem felicitar des d'aquestes pàgines els participants a la migdiada de diumenge: l'Orquestra Estocàstica Ramadera, el seu director, el músics tan ben ensenyats, el pastor que els acompanya, i els lectors, la cantant, i també la colla dels adormits que ho van fer molt bé, ah, i sense oblidar el cuiner que també la va encertar. A tots els desitgem la millor de les dormides.

Hem estat informats que a la xarxa existeix un lloc especial que molts anomenen "el núvol" on es poden guardar arxius i fotografies perquè tothom les consulti. Si les nostres investigacions arriben a bon port, aviat tindreu notícies nostres, perquè disposem d'un important reportatge gràfic que ens agradaria d'introduir a l'interior d'aquest núvol (o de deixar-lo en suspensió, no sé com n'hauriem de dir). Hi estem treballant.

1 comentari:

ricard99 ha dit...

bé, d'acord... jo és que estic als núvols. No ho faig perquè vull, és així i així ho visc... quan pugueu em desperteu! Que hi vull venir quan les paraules tornin de no sé on, i si hi ha cantautors-protesta, millor. Jo faré algun dels cors... adormits, en les seves cançons. Bona migdiada ennuvolada!