dilluns, 5 d’octubre del 2009



Benvolguts associats. Després de donar-hi moltes voltes, la Junta de l'Associació reunida en sessió plenària, va decidir que no semblava adequat d'introduir en "el núvol" el patracol del reportatge gràfic. L'argument decissiu el va donar el Secretari; va considerar que en els núvols hi ha excés d'humitat i que de cap manera les fotografies es conservarien en condicions. Per això i com a botó de mostra, reproduïm dues instantànies que recullen els moments culminants del concert del Ramat Musical, i de la migdiada.
Si algú estigués interessat en veure l'àlbum complet, ho pot demanar a amicsdelamigdiada@gmail.com.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Músics dieu? On són els músics?

Denver ha dit...

Músics, nosaltres, els gossos, que varem assumir la percussió que era de campanes. Bé, jo no, perquè pesen una mica, i la meva curta edat no m'ho permet, i a més a més encara no tinc targeta sanitària i no puc còrrer riscs laborals. vull dir els meus, la meva família.
Encara que no ens agrada que ens diguin "ramat". Si de cas, colla, o, no sé (el meu català encara és molt limitat, a Malta encara no parlem català),.

El President ha dit...

Perdoneu que fins el dia d'avui no hem anunciat el nom dels intèrprets. Reconec que ha estat un error de protocol. Eren sis músics d'una gran sensibilitat. Demà ho preguntarem al pastor i sereu informats.

Anònim ha dit...

El pastor o el caçador?

El President ha dit...

Encara que amb una mica de retard, és un plaer anunciar el nom dels intèrprets del concert de tintinnabulum de Puig de Rajols:
Rex, Xiara, Bimba, Cora, Kaiú, i Teddy.
Gràcies una vegada més.