divendres, 16 d’octubre del 2009

Una entrevista de Biel Barnils a Salvador Giralt

Ara que farà un any del lliurament del I Premi Punyal de Vic, en Biel Barnils, a la Televisió d'Osona, ha fet una entrevista a Salvador Giralt, el brillant guanyador de la primera (i de moment única) edició del premi, amb el llibre: Romanço de l'Ambròs i del seu tros. Llibre que, per cert, té com a un dels seus principals protagonistes el nostre Aparici. Des dels locals de l'Associació els saludem a tots i els donem l'enhorabona
Us passem l'enllaç: http://www.vimeo.com/6981146

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un escriptor de la comarca interessat en el Premi Punyal de Vic. Hi haurà segona edició? Tinc un treball que em sembla que té moltes possibilitats i m'agradaria enviar-lo.

El Lletraferit de Manlleu ha dit...

Jo també. En realitat en tinc uns quants de treballs inèdits. I són treballs guanyadors. Aquest anys també donareu la medalla amb inscripció i bandereta?

El Lletraferit de Manlleu ha dit...

Acabo de llegir les bases de l'any passat i diu literalment: "medalla de color daurat amb bandereta i inscripció commemorativa de l'esdeveniment". Perdoneu la meva curiositat però, què hi deia a la inscripció?

Anònim ha dit...

Benvolguts Lletraferit de Manlleu i d'altres escriptors de segona fila; no voldria desil·lusionar-vos, però he sentit a dir que aquest any s'hi presenta un peix gros.

Wendy Lu ha dit...

la Ana Rosa Quintana? aquesta és copyleft!

Franz ha dit...

He sentit a dir que el guanyador de l'any passat es vol tornar a presentar amb el mateix llibre. Això és legal? Es pot fer?

El Doctor ha dit...

He hagut d'atendre el telèfon en repetides ocasions perquè la secretària d'un escriptor molt important em demanava sobre les condicions del premi d'aquest any. Es veu que de tots els premis de renom només li falta el Punyal de Vic i li faria molta il·lusió de completar la col·lecció. És diu..., ara no me'n recordo, però tothom el coneix. Li he dit que corren rumors que aquest any potser subhastariem el premi, i s'ha posat contenta perquè es veu que l'escriptor té molts possibles. És el millor camí! És el millor camí!, m'ha dit.
És una iniciativa del Secretari per sanejar els comptes de l'Associació. Jo no ho veig malament. És com totes les coses, avui dia es paga per tot; i si no després és quan ve la decadència... Mireu la Renfe...
Ara, també hi ha un sector molt influent que diu que ens hauriem de concentrar en la migdiada i deixar-nos de premis...

Anònim ha dit...

Porca misèria!