divendres, 29 de maig del 2009

El Dr. Bucèfal

Bonvolgudes i benvolguts conciutadans de l'Univers, sóc l'Aparici, aprofito ara que dorm el President i com que em se la contrasenya del seu escriptori, per dir-vos quatre coses: M'he fet amic d'en Franz, congeniem, això que els dos som uns marginats ens uneix, i passem moltes estones junts. Escolteu quina notícia m'ha dit aquesta tarda: "Tenim un nou advocat, el Dr. Bucèfal. En el seu aspecte extern recorda ben poc el temps en què era encara el corser d'Alexandre de Macedònia. Qui n'està, però, al corrent, dels detalls, nota certament alguna cosa". Interessant, oi?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bucèfal, amic, no m'esperava pas que arribaries tan lluny!
Vam travessar tot l'Orient Mitjà i vam arribar a les ciutats de la remota Índia..., i encara t'han quedat forces per estudiar lleis i seguir fins el final tota la carrera d'advocat? I deies, murri, que no podies més!
Sí, jo també he canviat de ram i m'he passat a les finances.. Nous temps, noves maneres!

Alexandre de Macedònia

El Doctor ha dit...

Sí General, de moment porto els plets relacionats amb la migdiada, que per cert no son gens fàcils de resoldre.
Perquè la migdiada és un dret universal, i això és alta política. Estem treballan perquè la incloguin a la Carta de les Nacions Unides sobre els Drets Humans. Això serà un pas fonamental, si ho aconseguíssim..., de fet només falten els humans; en general tots els altres terrícoles ho tenim molt clar.

Anònim ha dit...

Bucèfal, amic, et recordo que a més a més de general, sóc el teu rei.

Alexandre de Macedònia