dimecres, 4 de novembre del 2009

Les cançons de l'Aparici a la llibreria l'Altell de Banyoles

El proper dimecres dia 11 de novembre a les 8 del vespre a la llibreria l'Altell de Banyoles, tindrà lloc l'estrena mundial de les cançons de l'Aparici. No us ho perdeu! Oriol Canals cantarà per primera vegada la Complanta de l'Aparici i la Cançó de l'Aparici. Així mateix, Josep Casadesús, dissertarà sobre els personatges del "Romanço de l'Ambròs i del seu tros", i especialment sobre el nostre Aparici; i Salvador Giralt, l'autor del romanço, en llegirà el començament.
Una festa de les lletres catalanes!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I l'Aparici? Que no actuarà l'Aparici?

Anònim ha dit...

Feu venir ganes de venir-hi dimecres que ve... Felicitats pel blog! Us visitaré sovint. Una abraçada! ricard mirabete

L'Ase Ronyós de la Cua Tallada ha dit...

Homes de Déu!, i com voleu que vingui l'Aparici després de tot el que fa poc acabem de sentir! Nous temps noves maneres!
El nostre germà és una gran ànima, sensible, delicada, com correspon a un talent de la seva condició i naturalesa, i aquesta fina sensibilitat no s'adiu gens ni mica amb la barroeria i el mal gust manifesten alguns dels qui parlen en aquest forum.
La pregunta que ens hauriem de fer és la següent: estem preparats per a sentir-lo? Tenim l'oida prou educada? Hi sentim suficient?

Anònim ha dit...

...I tenim les orelles prou llargues?

François ha dit...

Aquesta nit tinc ganes de beure. Brindo per tu Aparici, el poeta, el cantautor, el filòsof!

El President ha dit...

Dóno la benvinguda des d'aquestes pàgines als participants anònims, i també especialment a Ricard Mirabete, per qui sempre guardarem un escó en el nostre parlament, que tingueu unes bones migdiades de tardor!
I aprofito per demanar una mica de moderació a tots plegats, tant a la part més humana de la nostra associació com a la part més... animal (per dir-ho d'alguna manera, i espero que ningú s'ofengui). Que les letàrgies hivernals que s'acosten adormin les nostres discrepàncies i es manifesti en les nostres ànimes la quietud beatífica del son profund.

Franz ha dit...

Només una cosa. Això que canta l'Aparici..., és en català? És que no l'entenc, ni una paraula, ni una de sola. Pot semblar intranscendent, però m'agradaria saber en quina llengua canta.

Aparici ha dit...

Ja sé des de fa temps que el món és pler de desaprensius. I si us he de ser sincer, quan malparlen de mi, no em fan perdre gens la son, al contrari, com aquelles dues garses: el Rellotger i el Rector. Els he de dir, si és que poden entendre-ho, que estic en plena vena creativa i aviat podran sentir unes corrandes que els faran saltar del llit cada vegada que hi pensin i el donaran molts de treballs, molts de trevballs...

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je