dimarts, 5 d’abril del 2011

Els llits


Sóc en Franz

El problema dels llits s'ha complicat. Dormim a les golfes del Balneari, en una gran sala sota les bigues que aguanten la taulada, i de moment hem posat els matalassos directament a sobre del terra.

Encara no hem aconseguit muntar cap llit. Però allà no hi dormim tots; la Desavillé quan va veure les condicions, es va indignar..., i es va retirar amb la Wendy i la Rita a una saleta d'estar del segon pis, i des del primer dia han fet d'aquella saleta el seu dormitori. No hi deixen entrar ningú. I tampoc no pugen al dormitori el Marmitó i els dos pinxos, que prefereixen quedar-se als bancs de la cuina.

I el doctor Capó també es queda al seu despatx de la planta baixa; de nit no el veiem però de dia tampoc. Va dir que volia concentrar-se en la confecció del programa que hem de seguir.

No hem aconseguit muntat cap llit perquè falten peces, i sospitem que els llenyataires les sostreuen; en comptes d'anar a buscar llenya al bosc, pugen a les golfes d'amagat i baixen a la cuina amb els travessers dels llits. Si no, què feia l'altre dia una pota de llit al costat del fogó?

8 comentaris:

wendy Lu ha dit...

Estic una mica molesta, sincerament. Quan es va fer l'inventari de qui havia anat al Balneari jo no hi era, ni tenia cap tasca assignada, res. Em va saber molt greu, però em vaig dir, mira, Wendy, deixa-ho estar. Tu sabies que no et convidarien, ja t'ho va dir un dia el president que tu no hi aniries si un dia s'anava al balneari. Es cert. No hi havia lloc per a la decepció.
Ara, però, resulta que diuen que m'he retirat amb la Desavillé i la Rita a una cambra femenina dins l'establiment termal...en què quedem? o, millor dit, què està passant? algú m'està robant la identitat?.
Prego solemnement a qui escaigui que, o em deixeu realment participar de l'experiència o no feu servir el meu nom, segurament per augmentar la quota femenina i tenir opció a més subvencions.

Franz ha dit...

Això que dieu és molt estrany, perquè si la Wendy del Balneari no és la Wendy de debò..., llavors qui és?

El LLetraferit de Manlleu ha dit...

Jo juraria que ahir quan dinavem era al meu davant a la taula...

Aparici ha dit...

No sabem d'on venim, no sabem qui som...

Wendy Lu ha dit...

No ho permetré i no ho permetré!
Si em dobleu com a la ballarina de Cisne Negro faré com ella, desordre, faré basarda, serà un batibull i us arrepentireu de haver abusat de mi...
Us estic avisant, Amics de la Migdiada: talleu d'arrel aquest malentés o començaré a contribuir al caos que esteu creant!

El LLetraferit de Manlleu ha dit...

Àngels i ministres de la gràcia, defenseu-nos!

El Pollastret ha dit...

Hi ha alguna cosa podrida a l'estat de Dinamarca.

Aparici ha dit...

No sabem on anem, no sabem on som...