dimarts, 2 de juny del 2009

Una altra confidència d'en Franz

Escolteu, el President segueix adormit. Una nova confidència d'en Franz: "En general tota l'oficina aprova l'admissió de Bucèfal. Tothom es diu, amb seny admirable, que Bucèfal es troba en una situació difícil enmig de l'actual ordenació social i que per això, com també per la seva significació dins la història de la humanitat, es fa mereixedor de tota complaent deferència".
Jo si us he de ser sincer, en Bucèfal el trobo d'allò més normal, amb l'encarcarament propi dels advocats..., però ben normal i corrent. En canvi en Franz... Ja he dit que ens hem fet molt amics... però, veieu com parla? A vegades quan l'escolto em dóna la impressió que estic llegint un llibre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu meu, Aparici, que abstrús que et vas tornant. Poc que entenc pa gota de tot això que dius.
Em van parlar d'un parent teu que l'altre dia es volia fer passar per tu. És de Ridaura i tenia pensat d'anar a l'àpat de Cantatataula a Olot, diumenge passat, però diu que la seva mestressa no el va deixar sortir de la cort. És que ella és l'alcaldessa, nadamenys. L'alcaldessa de Ridaura.
..I aquest Franz qui és? el Doctor de Copenhague del TBO?

Marina ha dit...

Es diu austrús, no abstrús. Qui amaga el cap a sota terra? jo tampoc u entenc això del bucefal.
I lo del TBO és més vell que les pessetes.

Anònim ha dit...

Benvolgudes senyores, el Dr. Bucèfal, tot i que la seva apariència actual pugui fer semblar una altra cosa, és el meu cavall.

Alexandre de Macedònia

Marina ha dit...

Sí, això ja ho sabem, tenim una foto teva...de la batalla de Issus. És molt vella, al menys 2300 anys...per això està una mica pixelada, aleshores la tecnologia no era lu que ara.