dimarts, 15 de desembre del 2009

Segona visita del doctor Bucèfal

Companys, l'Aparici segueix estirat al llit, i això ens comença a preocupar. Em demana que publiqui aquesta tercera crònica, cosa que faré amb molt de gust. Aquí a la nostra Associació, entre migdiada i migdiada, ningú no parla de res més...

"Es veu que no tinc el grip, que és una altra cosa. El doctor Bucèfal m'ha tornat a visitar, i bàsicament el procediment ha estat una repetició de la visita de l'altre dia: m'ha auscultat des de les aixelles fins el melic, m'ha fet estossegar, copets a l'esquena, el pols, els ulls, la llengua... Em sembla que va una mica despistat i que no sap què tinc. Per això m'ha sorprès que m'hagi receptat una capsa sencera d'injeccions. Potser el doctor Bucèfal no és tan bo com em pensava. La senyora Úrsula, que és la infermera del pavelló, s'ha afanyat a posar-me la primera. M'ha dit que tinc la pell molt aspra, que és estrany, i això ho deia mentre em mirava el cul i com si no sabés a quina galta havia de clavar l'agulla. Però sí que me l'ha clavada, i tant, i ho ha fet tan bé que no deixaré que me'n posi cap més".

3 comentaris:

Juan Pedro Florido. El Pozo S.A. ha dit...

Aparicio, que te tienes que curar, que viene la Nochebuena!!
Aquí desde Jamones El Pozo de Murcia te enviamos, la patronal y todo el personal, mucho afecto y un buen lote de jamones y chorizos de parte de la Sala de Siesta de nuestra empresa, con la invitación solemne a visitarnos en nuestras flamantes instalaciones de Alhama de Murcia (incluida la sala de tele y la de siesta, que tiene dieciseis camas...anda que no vas a dormir como un angelito, chaval!). Bueno, que puedes venir cuando quieras y que no temas, que a ti no te aremos sasichones, je je je!!!

Franz ha dit...

Benvolguts amics de Múrcia, em sap greu però la cosa no pinta gaire bé.
Veig molt difícil això d'anar fins a tant lluny, però enviar-nos un lot ha estat molt bona idea, l'Aparici s'ha interessat pel tema. Quan arribarà?

Anònim ha dit...

Sr. Aparici,
cuidi´s: farígola, romaní, marialluïsa, ben calentet. Sucs de taronja, torradetes amb all i un bon oli d´oliva. Una mica d´arròs bullit, del Delta de l´Ebre o de Pals, amb pastanaga i ceba. Aquest és el règim alimentici que li recomano.

Gran pena tindria si se n´anés a l´altre barri, abans d´acabar l´any.

BON NADAL!!!
Imma