dimarts, 2 de novembre del 2010

La Companyia de la Font del Vi torna amb Cantatataula al Kursaal de Manresa , a la Fira Mediterrània

Bona nit, una bona notícia!
Torna la Companyia de la Font del Vi, torna la llegenda!
Els qui trobin entrada ho podran veure el dia 6 de novembre, o sigui aquest dissabte vinent, a l'hora de dinar, en el menjador del Kursaal de Manresa. O potser hauria de dir s'ho podran menjar, perquè es tracta d'un àpat de primera. Atenció al menú: Sopa de peix (que això a Manresa té molt de mèrit), amanida variada i del temps, i pollastre de pagès de can Fum; pastissets de mel a discreció, i cafè amb complements; i naturalment aquesstes viandes vindran regades amb un bon vi de la font (de la Font del Vi, s'entén). En fi, qui no s'ho perdi ho podrà veure i explicar!
Un parell d'enllaços:

la fira de Manresa

Companyia de la Font del Vi

4 comentaris:

Aparici ha dit...

Escolteu, avui m'han xiulat una mica les orelles. És veritat que al Kursaal preparen una galeria de gandules per fer la migdiada després de l'àpat? Si és així, proposo que ens hi desplacem. Tinc la impressió que últimament tenim els ideals de la nostre noble associació una mica abandonats.
Oh, que bonic anar a dormir,
a l'hora sexta, ben dinat...

Anònim ha dit...

No, al Kursaal no pot ser la migdiada. Darrere la Companyia de la font del Vi actua El Migue, i els músics que l'acompanyen necessiten el menjador per assajar a partir de les 5 de la tarda. La migdiada serà a la Cova de San Ignasi. Les gandules les posa la Fira, però cal dur manta i peücs perquè la cova és fresca.

Franz ha dit...

Suposo que hi haurà transport amb limusina com el dia de Vila-Seca. D'on sortirem?, i a quina hora?
La veritat és que començo a estar una mica excitat amb tot plegat: el viatge amb limusina, el tiberi, la migdiada a la cova, i que us sembla si després ens arribem a Montserrat?

Aparici ha dit...

Acabo de parlar amb el Secretari i diu que no hi haurà limusina... No ho entenc, no va dir no fa gaire que ens havien subvencionat? Que a partir d'ara tot serien flors i violes, i que fins i tot ja preparaven una nova etapa de convivències...
O potser només va ser un somni?